Om oss

Skåne Elektro AB erbjuder tjänster inom fastighets-el såsom belysningsoptimering, felsökningar, elinstallationer, passage och nätverk.

Skåne Elektro AB erbjuder tjänster inom fastighets-el såsom belysningsoptimering, felsökningar, elinstallationer, passage och nätverk.

Skåne Elektro AB ägs och drivs av Lai Jagne och Milorad Adzic. Vi kommer från början från ett större företag där vi jobbat ihop i ett antal år. Vi har hunnit bygga upp en bra vänskap både innanför och utanför arbetet. Denna är vår näringsgivare till ett välslipat samarbete.

Vårt fokus är främst på våra fastighetskunder och vill vara den personliga elfirman där närheten till kunden prioriteras. Vi är anslutna till både Elsäkerhetsverket och Installationsföretagarna (EIO). Skåne Elektro AB ska kännetecknas genom att ge alla kunder, stora som små, en god service och en bra personlig kontakt.

Vår filosofi är att alltid lägga ner omsorg och stolthet i de installationer vi utför. På så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så tillgängliga och effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt. Att samarbeta med de främsta produktutvecklarna och tjänsteleverantörerna i branschen gör oss ständigt uppdaterade på spännande branschnyheter.

Skåne Elektro är ett elföretag som består av drivna och fackkunniga personer i blandade åldrar och ursprung samt med mångårig samlad erfarenhet. Skåne Elektro är ett komplett elföretag som jobbar inom flertalet områden när det kommer till el och vi lämnar alltid garanti på de arbeten vi utför. Lämna gärna ett avtryck i form av ett omdöme när vårt arbete är avslutat, så hjälper ni även andra kunder att hitta rätt.

VÅRT MOTTO ÄR TILLGÄNGLIGHET, FLEXIBILITET OCH ENKELHET.

Är du/ni intresserad? Kontakta oss på
040-20 70 80 eller
Välkomna

Skåne Elektro 7

Milo Adzic

Delägare och Produktionschef

En kille som gillar vetenskap, antikviteter, djur, familjeliv och styrketräning när tid väl ges för det. En fena på värmesystem är han också! Trots att han föredrar att jobba i kyla.

Skåne Elektro 6

Lai Jagne

Delägare och VD

Har en dröm om att en dag kunna damma av sina kampsportskunskaper och kunna ägna lite tid åt både det och hans Triumph (mc), som även den har samlat på sig ett lager med damm nu. Han älskar smarta och snygga installationer. Gärna med en Plejd eller två..

Skåne Elektro-93

Yousif ”Kawa” Mohammad

Elektriker

En arbetsmyra av rang. Få har skådat någon som lägger ner så mycket hjärta i sina projekt och som ständigt har en hunger efter nya projekt och utmaningar. Hans passion delas även med Premier league-laget Chelsea FC. Det har börjat tydas att ju sämre det går för Chelsea, ju snabbare jobbar Yousif om dagarna. Ingen vet varför än idag. På fritiden gillar han att styrketräna.

Skåne Elektro-85

Emil Ohlsson.

Elektriker

Skåne Elektros egen adoptivson. En trevligare och mer ödmjuk elektriker får man leta efter. Emil har huvudet på skaft och har alltid ena fingret i luften. Man misstänker att han därigenom är direktkopplad till Etern. Fantastiskt snabbtänkt och lättlärd. Detta trots att han har en flirt med La Liga-laget Real Madrid. När han inte jobbar, hittar man honom i någon av Malmös träningslokaler, någon fotbollsplan eller hemma med familjen.